>

金沙官网平台-金沙官网app下载-金沙官网手机版注册

千万玩家的共同选择!金沙官网平台▓是一家专注用户体验与品牌信誉的娱乐网站,金沙官网app下载为玩家带来良好的服务,金沙官网手机版注册通过多年总结,创建了一个信誉、高效、好玩的游戏平台,让您无后顾之忧!。

2018年6月英语四级阅读真题,2018年6月英语四级第

- 编辑:金沙官网 -

2018年6月英语四级阅读真题,2018年6月英语四级第

  46。

  A) Our interaction skills deteriorate。

  B) Inability to recall details of one’s life experiences。

  C) Engaging in known memory repair activities。

  A。 Totally forgetting how to do one’s daily routines。

  Losing your ability to think and remember is pretty scary。 We know the risk of dementia (痴呆) increases with age。 But if you have memory slips, you probably needn’t worry。 There are pretty clear differences between signs of dementia and age-related memory loss。

  A) Having regular physical and mental checkups。

  To this end, Aclima has been 33 with Google’s Street View system。 Davida Herzl, Aclima’s boss, says they have revealed pollution highs on days when San Francisco’s transit workers went on strike and the city’s 34 were forced to use their cars。 Conversely, “cycle to work” days have done their job by 35 pollution lows。

  49。

  作者:厦门新东方陈树通老师

  46.A Not all of them are symptoms of dementia。

  50。 What is Dr Daffner’s advice for combating memory loss?

  [定位]根据题目找记忆力衰退的应对措施,定位到倒数第二段。

  来源:新东方

  Section C

  46。 Why does the author say that one needn’t be concerned about memory slips?

  来源:新东方在线

  49.A) Check the brain’s cognitive reserve

  Direction: There are 2 passages in this section。 Each passage is followed by some questions or unfinished statement。 For each of them there are four choice and our marked A),B),C) and D)。You should decide on the best choice and nark the corresponding letter on Answer sheet2 with a single line through the centre。

  Questions 46 to 50 are based on the following passage。

  [定位]Dr。 Daffern’s advice定位到最后一段

  B) They occur only among certain groups of people。

  B) They occur only among certain groups of people。

  B) Inability to recall details of one’s life experiences。

  A。 Not all of them are symptoms of dementia。

  After age 50, it’s quite common to have trouble remembering the names of people, places and thing quickly, says Dr。 Kirk Daffner of Brigham and Woman’s Hospital in Boston。

  49。 What should people do when signs of serious memory loss show up?

  Since the 1940s,southern California has had a reputation for smog。 Things are not as bad as they once were but, according to the American Lung Association, Los Angeles is still the worst city in the United States for levels of 26 。Gazing down on the city from the Getty Center, an art museum in the Santa Monica Mountains, one would find the view of the Pacific Ocean blurred by the haze(霾)。Nor is the state’s bad air 27 to its south。 Fresno, in the central valley, comes top of the list in America for year-round pollution。 Residents’ hearts and lungs are affected as a 28 。

  47。

  But even then, Daffner says, people shouldn’t panic.There are many things that can cause confusion and memory loss, including health problems like temporary stoppage of breathing, high blood pressure, or depression, as well as medications like antidepressants。 Even over-the-counter remedies like antihistamines can contribute to memory loss。

  Losing your ability to think and remember is pretty scary。 We know the risk of dementia (痴呆) increases with age。 But if you have memory slips, you probably needn’t worry。 There are pretty clear differences between signs of dementia and age-related memory loss。

  H) frequently

  四级阅读Section C第一套

  50。 What is Dr Daffner’s advice for combating memory loss?

  49。 A Check the brain’s cognitive reserve。

  49。 What should people do when signs of serious memory loss show up?

  [定位]根据symptom定位到文中第四段和第五段。

  D) Staying active both physically and mentally。

  After age 50, it’s quite common to have trouble remembering the names of people, places and thing quickly, says Dr。 Kirk Daffner of Brigham and Woman’s Hospital in Boston。

  C) Not all of them are related to one’s age。

  C。 Communication within our brain weakens。

  B) Some parts of our brain stop functioning。

  解析:题干关键词,memory-related symptom以及take seriously。定位到But if you forget the plot of the movie or don’t remember even seeing it, that’s far more concerning, Daffner says。关键点在far more concerning故答案选择A。

  A) Check the brain’s cognitive reserve。 C) Turn to a professional for assistance。

  [解析]文中提到when you forget entire experiences, that’s a red flag。当忘记整个的经验时需要严肃对待了,然后举了不知道怎么用微波炉的例子,也就是忘记了整个的日常流程one’s daily routines选择A选项。B选项具体细节、C选项电影和演员名称都属于日常事务细节,文中提到这些是老年的正常现象。D选项偷梁换柱,文中并没有提到是occasionally偶尔忘记。

  题干意思为随着年龄增大,将会发生什么变化。根据出题顺序,第二段没有提到变化,第三段第三句有changes,意思为,脑细胞的变化会影响大脑不同区域间的沟通。此和C选项为同义替换,C选项题干意思为大脑内部的沟通会弱化。

  46。 Why does the author say that one needn’t be concerned about memory slips?

  B) Some parts of our brain stop functioning。

  2018年上半年全国大学英语四六级考试于6月16日进行,新浪教育24小时全程关注,为你带来第一手四六级考试资讯。以下是英语四级第一套卷的阅读试题解析:

  D) Occasionally confusing the addresses of one’s friends。

  Forgetting the name of an actor in a favorite movie, for example, is nothing to worry about。 But if you forget the plot of the movie or don’t remember even seeing it, that’s far more concerning, Daffner says。

  D) Our whole brain starts shrinking。

  [定位]We become aged,定位到第三段。

  48。 A)Totally forgetting how to do one’s daily routines

  解析:找到关键词 memory slips。对应到文章第一段But if you have memory slips, you probably needn’t worry。 There are pretty clear differences between signs of dementia and age-related memory loss。结合题干和原文可知,记忆的小错误并非全是痴呆的症状,而可能是由于年龄大。symptoms和signs为同义替换。顾答案选择A。

  Direction: There are 2 passages in this section。 Each passage is followed by some questions or unfinished statement。 For each of them there are four choice and our marked A),B),C) and D)。You should decide on the best choice and nark the corresponding letter on Answer sheet2 with a single line through the centre。

  50。

  C) Not all of them are related to one’s age。

  “Read books, go to movies, take on new hobbies or activities that force one to think in novel ways,” he says。 In other words, keep your brain busy and working。 And also get physically active, because exercise is a known brain booster。

  Losing your ability to think and remember is pretty scary。 We know the risk of dementia (痴呆) increases with age。 But if you have memory slips, you probably needn’t worry。 There are pretty clear differences between signs of dementia and age-related memory loss。

  Passage One

  B) Inability to recall details of one’s life experiences。

  D) They are quite common among fifty-year-olds。

  Section A

  [定位]memory slips 文章第一段

  47。 What happens as we become aged according to the passage?

  D) Occasionally confusing the addresses of one’s friends。

  E) creating M) pollutants

  [解析]文章第一段第二句提到了memory slips,作者说如果你有了memory slips你可能不用担心,因为,dementia(痴呆)的症状和记忆衰退中间的区别相当明显。因此选择A不是所有记忆衰退的征兆都意味着痴呆。BC无中生有,D偷梁换柱,文中讲的是after age 50, 不是among。

  Passage One

  解析:根据顺序原则对应文章定位句是Changes in brain cells can affect communication between different regions of the brain。 答案与定位句同义,顾答案C。

  A) Having regular physical and mental checkups。

  [解析]文中提到changes in brain cells can affect communication between different regions of the brain脑细胞的这些变化会影响到脑中不同区域的沟通。因此选C。A选项无中生有,利用常识进行干扰,B偷梁换柱原文只是提到shrink而不是stop functioning,D偷梁换柱Certain parts shrink而不是whole brain

  C) Failure to remember the names of movies or actors。

  C) Engaging in known memory repair activities。

  C) Communication within our brain weakens。

  [解析]该段前半部分举例子说明keep your brain busy and working,后面提到also get physically active因此作者在说让精神(brain)和身体(physical)都要保持活力,答案选D。A选项张冠李戴,having exercise 而不是having checkup。B选项无中生有,C选项张冠李戴并非修复(repair)而是建立认知储存(reserve)能力。

  题干意思为,当严重的记忆衰退出现的时候,应该做什么?可定位到第6段最后一句“defense against memory …by building up your brain’s cognitive reserve。”符合A选项描述。

  But even then, Daffner says, people shouldn’t panic.There are many things that can cause confusion and memory loss, including health problems like temporary stoppage of breathing, high blood pressure, or depression, as well as medications like antidepressants。 Even over-the-counter remedies like antihistamines can contribute to memory loss。

  B) They occur only among certain groups of people。

  D。 Exercise to improve their well-being。

  A) Having regular physical and mental checkups。

  A) Our interaction skills deteriorate。

  Defense against memory loss is to try to prevent it by building up your brain’s cognitive (认知的) reserve, Daffner says。

  48。

  The brain ages just like the rest of the body。 Certain parts shrink, especially areas in the brain that are important to learning, memory and planning。 Changes in brain cells can affect communication between different regions of the brain。 And blood flow can be reduced as blood vessels narrow。

  Passage One

  48。 Which memory-related symptom should people take seriously?

  D。 Staying active both physically and mentally。

  D) They are quite common among fifty-year-olds。

  47。 C Communication within our brain weakens。

  A) Our interaction skills deteriorate。

  [解析]文中倒数第二段提到人们应该想办法增强认知储存能力(cognitive reserve),而最好的办法在最后一段提到exercise is a known brain booster锻炼是最好的方法,因此选D。A选项偷梁换柱,原文为building up,BC无中生有。

  Forgetting the name of an actor in a favorite movie, for example, is nothing to worry about。 But if you forget the plot of the movie or don’t remember even seeing it, that’s far more concerning, Daffner says。

  48。 Which memory-related symptom should people take seriously?

  The brain ages just like the rest of the body。 Certain parts shrink, especially areas in the brain that are important to learning, memory and planning。 Changes in brain cells can affect communication between different regions of the brain。 And blood flow can be reduced as blood vessels narrow。

  48。 Which memory-related symptom should people take seriously?

  The brain ages just like the rest of the body。 Certain parts shrink, especially areas in the brain that are important to learning, memory and planning。 Changes in brain cells can affect communication between different regions of the brain。 And blood flow can be reduced as blood vessels narrow。

  G) domestic O) sum

  C) Stop medications affecting memory。 D) Exercise to improve their well-being。

  50。 D Staying active both physically and mentally。

  2018年上半年全国大学英语四六级考试于6月16日进行,新浪教育24小时全程关注,为你带来第一手四六级考试资讯。以下为部分英语四级阅读真题:

  C) Engaging in known memory repair activities。

  D) Staying active both physically and mentally。

  A) Totally forgetting how to do one’s daily routines。

  A) Check the brain’s cognitive reserve。 C) Turn to a professional for assistance。

  B) Some parts of our brain stop functioning。

  After age 50, it’s quite common to have trouble remembering the names of people, places and thing quickly, says Dr。 Kirk Daffner of Brigham and Woman’s Hospital in Boston。

  50。 D) Staying active both physically and mentally

  47。 What happens as we become aged according to the passage?

  C) consequence K) intended

  A) Not all of them are symptoms of dementia。

  D) Our whole brain starts shrinking。

  Passage One

  49。 What should people do when signs of serious memory loss show up?

  48。 A Totally forgetting how to do one’s daily routines。

  But even then, Daffner says, people shouldn’t panic。 There are many things that can cause confusion and memory loss, including health problems like temporary stoppage of

  47.C) Communication within our brain weakens

  C) Communication within our brain weakens。

  All of which, combined with California’s reputation as the home of technological 29 ,makes the place ideal for developing and testing systems designed to monitor pollution in 30 。And that is just what Aclima, a new firm in San Francisco, has been doing over the past few months。 It has been trying out monitoring that are 31 to yield minute-to-minute maps of 32 air pollution。 Such stations will also be able to keep an eye on what is happening inside buildings, including offices。

  Questions 46 to 50 are based on the following passage。

  C) Not all of them are related to one’s age。

  Directions: In this section, there is a passage with ten blanks。 You are required to select one word for each blank from a list of choices given in a word bank following the passage。 Read the passage through carefully before making your choices。 Each choice in the bank is identified by a letter。 Please mark the corresponding letter for each item on Answer Sheet 2 with a single line through the centre。 You may not use any of the words in the bank more than once。

  D) Our whole brain starts shrinking。

  C) Stop medications affecting memory。 D) Exercise to improve their well-being。

  Section C(第一套)

  And the best defense against memory loss is to try to prevent it by building up your brain’s cognitive (认知的) reserve, Daffner says。

  Questions 46 to 50 are based on the following passage。

  D) consumers L) outdoor

  题干意思为哪一些症状应该被认真对待。关键词为symptoms和take seriously。第四段有far more concerning,意为严正关切,可知答案在第五段。本段列举了两个例子,一个是忘记了一些日常的东西比如烤箱的操作,一个是忘记了如何开车去老友家。题干A意思为完全忘记了如何去操作平常的一些例行公事。符合例子的特点。因此选A。

  解析:题干关键词为signs of memory loss。定位到倒数第二段第一句话Defense against memory loss is to try to prevent it by building up your brain’s cognitive (认知的) reserve, Daffner says。故答案为A。

  B) collaborating J) innovation

  When you forget entire experiences, he says, that’s “a red flag that something more serious may be involved。” Forgetting how to operate a familiar object like a microwave oven, or forgetting how to drive to the house of a friend you’ve visited many times before can also be signs of something going wrong。

  50。 What is Dr Daffner’s advice for combating memory loss?

  D) Occasionally confusing the addresses of one’s friends。

  B) Taking medicine that helps boost one’s brain。

上一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 下一页

  Forgetting the name of an actor in a favorite movie, for example, is nothing to worry about。 But if you forget the plot of the movie or don’t remember even seeing it, that’s far more concerning, Daffner says。

  A) Totally forgetting how to do one’s daily routines。

  When you forget entire experiences, he says, that’s “a red flag that something more serious may be involved。” Forgetting how to operate a familiar object like a microwave oven, or forgetting how to drive to the house of a friend you’ve visited many times before can also be signs of something going wrong。

  D) Staying active both physically and mentally。

  2018年上半年全国大学英语四六级考试于6月16日进行,新浪教育24小时全程关注,为你带来第一手四六级考试资讯。以下为英语四级阅读详解:

  C) Failure to remember the names of movies or actors。

  C) Failure to remember the names of movies or actors。

  据advice可定位到最一段。根据最后两句话可知既有脑力的也有体力的建议。符合D选项的描述。

  A) Check the brain’s cognitive reserve。 C) Turn to a professional for assistance。

  “Read books, go to movies, take on new hobbies or activities that force one to think in novel ways,” he says。 In other words, keep your brain busy and working。 And also get physically active, because exercise is a known brain booster。

  C) Communication within our brain weakens。

  A) Not all of them are symptoms of dementia。

  A) Not all of them are symptoms of dementia。

  “Read books, go to movies, take on new hobbies or activities that force one to think in novel ways,” he says。 In other words, keep your brain busy and working。 And also get physically active, because exercise is a known brain booster。

  解析:题干关键词Dr Daffner’s advice ,memory loss。定位到文章最后一句。Dr Daffner’s adviceIn other words, keep your brain busy and working。 And also get physically active, because exercise is a known brain booster。

  D) They are quite common among fifty-year-olds。

  题干关键词为memory slips,slip意思为小错误,可定位到原文第一段第二句和第三句。结合题干和原文可知,记忆的小错误并非全是痴呆的症状,而可能是由于年龄大。题干中symptoms意为症状和原文中的signs为同义替换。

  And the best defense against memory loss is to try to prevent it by building up your brain’s cognitive (认知的) reserve, Daffner says。

  47。 What happens as we become aged according to the passage?

  46。 A) Not all of them are symptoms of dementia

  A) Totally forgetting how to do one’s daily routines。

1 2 下一页

  46。 Why does the author say that one needn’t be concerned about memory slips?

  B) Taking medicine that helps boost one’s brain。

  F) detail N) restricted

  When you forget entire experiences, he says, that’s “a red flag that something more serious may be involved。” Forgetting how to operate a familiar object like a microwave oven, or forgetting how to drive to the house of a friend you’ve visited many times before can also be signs of something going wrong。

  B) Stop medications affecting memory。 D) Exercise to improve their well-being。

  Section C(第二套)

  B) Taking medicine that helps boost one’s brain。

  A) assisted I) inhabitants

本文由留学信息发布,转载请注明来源:2018年6月英语四级阅读真题,2018年6月英语四级第